Tisztelt Betegünk és Családtagok!

Ön a BOMEDIC’99 BT  Hospice ellátásának beteg tájékoztatóját olvassa. Ez az ellátási forma, segítő szolgáltatás olyan betegek és családtagok számára, akik súlyos, elsősorban daganatos betegséggel küzdenek, és hozzátartozójukat otthonukban kívánják ápolni és gondozni. Ellátásunkat abban az esetben tudják igénybe venni, ha a tájékoztató elolvasását és aláírását követően írásbeli megállapodásra kerül sor.
A szolgálat feladata, hogy a szükségleteknek és igényeknek megfelelően segítse a betegek ellátását.
Ez az ellátási forma többszintű segítséget jelent.

1.Egészségügyi szakellátás.
2.Szociális ellátás szervezése, gondozás szervezése. Külön megállapodás szerint gondozási szolgáltatás biztosítása.

1.Egészségügyi szakellátás. A BOMEDIC’99 Bt.  az Országos Egészségpénztár szerződött partnere. Államilag szabályozott egészségügyi szakellátást nyújtunk.
-A betegek a rendszerben onkológus szakorvos javaslat alapján, háziorvosi elrendelésre kerülnek felvételre.  Az ellátást a beteg és a család igényeinek felmérésével, a család aktív közreműködésével együtt tudjuk megtervezni és megvalósítani.
-A felvett beteg legfeljebb 12 hónapig tartható az ellátásban.
-Ezen idő alatt 50 látogatási napot vehetnek igénybe, térítésmentesen. Ez az 50 nap, szükség szerint még kétszer meghosszabbítható ( 150 látogatási nap )
-Naponta egy szakellátási szolgáltatás vehető igénybe térítésmentesen.
-A szakellátásra fordítható idő legalább 30 perc ( pl. sebkezelés ) , legfeljebb 180 perc ( pl. folyadékpótló terápia )
-Az ellátás  csak beteg felügyeletre nem terjed ki

A Szolgálat munkatársai jól felkészült, gyakorlott egészségügyi szakemberek, akik évek óta végzik saját működési területükön a magas szintű egészségügyi szakellátást. Az aktív kezelésben már nem részesülő betegeket életük utolsó szakaszában, otthonukban, szeretteik körében ápolják, gondozzák, együttműködve a kórházi kezelőorvossal és a háziorvossal.

Vissza az elöző oldalra
Következő oldal
BETEG TÁJÉKOZTATÓ AZ OTTHONI HOSPICE ELLÁTÁSRÓL